WIE ZIJN WIJ?


Wij zijn gestart in november 2021 als een jeugdbeweging in Jabbeke. Als enthousiaste leiding mogen wij jongeren ontvangen die vaak uit de boot vallen bij de 'normale' jeugdbeweging. 

Kinderen die de loopspelletjes en andere actieve zaken niet aankunnen komen vaak in de kantlijn terecht. Bij ons is dit volledig uitgesloten, iedereen doet mee. Lukt het toch eventjes niet? Dan komt één van onze leiders ze vergezellen. Zo zit niemand alleen. 

Wij sluiten natuurlijk niemand uit. Er kunnen ook jongeren bij ons terrecht die zich overal kunnen bij aansluiten! Iedereen is dus ten volle welkom. 

MEER INFO

Onze activiteiten zijn 1 keer per maand

Een jongere mag bij ons altijd een proefactiviteit meedoen. Dit is een gratis activiteit zodat de jongere kan proberen. Bij de tweede activiteit word er gevraagd om u in te schrijven bij ons. 

Voor een inschrijving of proefactiviteit kan een huisbezoek aangevraagd worden. (Dan kan de jongere al eens een leidster leren kennen) Indien u dit verkiest kunt u het contactformulier invullen en zal er contact met u opgenomen worden. 

Vul voor verdere vragen het contactformulier in aub.

.
 

't kompas, alle rechten voorbehouden, 2023
Website ontworpen en onderhouden door Samantha Demeyere 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.